Все для силовой электроники и электротехники
03057, Киев-57, пр. Победы, 56, оф.335. Контактный телефон: (044) 458-47-66
Новости

Ультракомпактні плівкові силові конденсатори E57 DC

Конденсатори постійної напруги (DC) конденсатори для застосування електромобілях. 

Компанією ELECTRONICON Kondensatoren розпочато випуск плівкових сухих конденсаторів серії E57 яка має в своєму складі стандартні і спеціальні рішення для проектів, які мають специфічні геометричні (конструктивні) та електричні вимоги у відповідності до об`єктів застосування. Конденсатори цієї сериіі відрізняються високими значеннями допустимого струму IRMS.

Підключення конденсаторів здійснюється за допомогою малоіндуктівних мідних наконечників, кількість, розмір і положення яких може бути змінено в залежності від Їх специфікації та вимог замовника. 


Пластмасовий корпус класу UL V0 вміщує в собі компактні круглі обмотки стабільних розмірів , 
що підключені паралельно для досягнення максимальної міцності та мінімального струму самоіндукції. Завдяки відсутності рідких наповнювачів (смола, оливи) розташування конденсаторів в конструктиві перетворювального пристрою може бути довільним.


Захисту від впливу агресивного навколишнього середовища і антипіренів забезпечують 
поліуретанова смола-заповнювач і UL V0-сумісне покриття смолою. Фольга SecuMet ™ нашого власного виробництва гарантує належні якості самовідновлення також в екстремальних умовах. Таким чином досягається можливість безперебійної роботи конденсаторів серїї E57 за температури навколишнього середовища до 105 ° C. Така робоча температура є одним з найвіажливіших фокторів, що дозволяють застосування конденсаторів цієї серії в автомобільній промисловості та інших областях, критичних до навколишньої температури (прим. прекл - напр. - нафтохімія). 

Разработка сайта - компания Дельта Софт.